Op zoek naar een tijdelijk appartement in Leiden? Kijk niet verder!
Flexibele huurperiode tot maximaal 6 maanden De huurprijzen zijn inclusief gas, water, elektriciteit en gratis wifi Volledig gemeubileerd, direct beschikbaar!Vind hieronder meer info over de appartementen in de Eschertoren!

Onze gemeubileerde appartementen

Ben je op zoek naar een comfortabel en compleet gemeubileerd appartement in Leiden voor maximaal 6 maanden, zonder de hoofdprijs te hoeven betalen? Dan ben je bij ons aan het juiste adres!
Onze appartementen in de Eschertoren bieden alles wat je nodig hebt voor een zorgeloos verblijf. De moderne inrichting is voorzien van alle gemakken, inclusief een complete keuken, comfortabele bedden en een stijlvolle badkamer. En met gas, water, licht en WiFi inbegrepen in de huurprijs, hoef je je nergens zorgen over te maken.
De Eschertoren is gelegen op loopafstand van het centrum van Leiden. Je bevindt je dus in een bruisende omgeving met alle denkbare voorzieningen binnen handbereik. Denk aan gezellige cafés, restaurants, terrassen en de leukste winkels.
Waarom kiezen voor ons appartement?
Flexibele huurperiode: Huur voor maximaal 6 maanden, ideaal voor studenten, expats of mensen die tijdelijk in Leiden verblijven.
Perfecte locatie: Op loopafstand van het centrum van Leiden met alle voorzieningen binnen handbereik.
Comfortabel en modern: Geniet van een ontspannen verblijf in een stijlvol en comfortabel appartement.
meer informatie nodig?
Voor verdere vragen neem contact op met onze makelaar.