wat is NVG?

Nationale Vastgoed Groep (NVG) is een dynamische vastgoedorganisatie met een focus op beleggingen en exploitatie van onroerend goed. We onderscheiden ons door onze integrale aanpak en oog voor detail, waarbij we alle facetten van een project nauwkeurig in kaart brengen en beheren.
NVG Ontwikkeling, een onderdeel van NVG, is gespecialiseerd in het creëren van hoogwaardige en duurzame ontwikkelingen. Onze gedreven professionals combineren hun kennis en kunde op het gebied van architectuur, ruimtelijke ordening, monumentenverordeningen, milieuwet- en regelgeving om tot unieke en waardevolle projecten te komen.
Onze kernactiviteiten: Beleggingen: NVG investeert in diverse soorten onroerend goed, met een focus op woningbouw, utiliteitsbouw en commercieel vastgoed. We streven naar een gediversifieerde portefeuille die stabiele rendementen oplevert voor onze beleggers.
Exploitatie: NVG beheert een portfolio van meer dan 200 woningen verdeeld over drie gebouwen. We bieden onze huurders comfortabele en goed onderhouden woningen in aantrekkelijke woonwijken. Ontwikkeling: NVG Ontwikkeling ontwikkelt nieuwe woningbouwprojecten, met oog voor duurzaamheid, functionaliteit en esthetiek. We werken nauw samen met lokale overheden, architecten en andere stakeholders om projecten te realiseren die waarde toevoegen aan de omgeving. Co-working space: NVG biedt flexibele werkplekken en kantoorruimte in onze co-working space. Hier kunnen freelancers, startups en kleine bedrijven werken, netwerken en inspiratie opdoen.
Ontwikkeling: NVG Ontwikkeling ontwikkelt nieuwe woningbouwprojecten, met oog voor duurzaamheid, functionaliteit en esthetiek. We werken nauw samen met lokale overheden, architecten en andere stakeholders om projecten te realiseren die waarde toevoegen aan de omgeving.
Co-working space: NVG biedt flexibele werkplekken en kantoorruimte in onze co-working space. Hier kunnen freelancers, startups en kleine bedrijven werken, netwerken en inspiratie opdoen.