Wat is NVG?

Nationale Vastgoed Groep (NVG) is een dynamische vastgoedorganisatie met een focus op beleggingen en exploitatie van onroerend goed. We onderscheiden ons door onze integrale aanpak en oog voor detail, waarbij we alle facetten van een project nauwkeurig in kaart brengen en beheren.
Onze kernactiviteiten:
NVG investeert in diverse soorten onroerend goed, met een focus op woningbouw, utiliteitsbouw en commercieel vastgoed. We streven naar een gediversifieerde portefeuille die stabiele rendementen oplevert voor onze beleggers.
Onze missie:
Is het creëren van hoogwaardige woningen die mens, natuur en gemeenschap in harmonie brengen. Met een focus op inclusiviteit, duurzaamheid en circulaire principes streven we naar een positieve impact op het leven van mensen en hun omgeving.
Onze visie:
We streven naar duurzame en circulaire ontwerpen die niet alleen voorzien in de woningbehoefte, maar ook de gemeenschap verrijken en de natuur beschermen voor toekomstige generaties.
Exploitatie:
NVG beheert een portfolio van meer dan 200 appartementen verdeeld over drie gebouwen. We bieden onze huurders comfortabele en goed onderhouden woningen in aantrekkelijke woonwijken.
Ontwikkeling:
NVG Ontwikkeling ontwikkelt nieuwe woningbouwprojecten, met oog voor duurzaamheid, functionaliteit en esthetiek. We werken nauw samen met lokale overheden, architecten en andere stakeholders om projecten te realiseren die waarde toevoegen aan de omgeving.
Co-working space:
NVG biedt flexibele werkplekken en kantoorruimte in onze co-working space. Hier kunnen freelancers, startups en kleine bedrijven werken, netwerken en inspiratie opdoen.